Yamaha Upgrade Bonus

Een Yamaha-piano is de ultieme investering in de muzikale toekomst van u of uw gezin. Deze prachtige instrumenten, die al meer dan honderd jaar overal ter wereld op de grote concertpodia worden gebruikt, zorgen ook thuis voor muziek, nieuwe vaardigheden en plezier.  Maar het gebruik van een piano is niet altijd praktisch, bijvoorbeeld wanneer alle gezinsleden in dezelfde ruimte verblijven, of als u dichtbij uw buren woont in een flat of appartement.

Het antwoord is de Silent en TransAcoustic piano’s van Yamaha – echte akoestische piano’s die gebruikmaken van vernieuwende Yamaha-technologie om een nieuw soort instrument te creëren: piano’s voor het moderne leven.

Yamaha Silent Pianos

Een Yamaha Silent Piano™ combineert de beste eigenschappen van akoestische en digitale piano’s en kan normaal of stil via een hoofdtelefoon worden bespeeld. Wanneer de Silent functie wordt geactiveerd, raken de hamers de snaren niet meer en worden in plaats daarvan alle toetsbewegingen geregistreerd door geavanceerde sensortechnologie en verstuurd naar een digitale toonmodule met buitengewoon getrouwe weergaven van piano- en andere instrumentgeluiden. Het resultaat is een echte akoestische piano die altijd bespeeld kan worden zonder anderen te storen en die is aangesloten op de nieuwste apps voor een uitgebreid scala aan uitvoerings- en leeropties.

Meer informatie over Yamaha Silent piano’s.

Yamaha TransAcoustic Pianos

De TransAcoustic™ bouwt voort op de functies van de Silent Piano™ en is een echte akoestische piano met volumeregeling. Er zijn geen externe luidsprekers nodig, want de zangbodem van het instrument functioneert als een luidspreker. U kunt dus normaal akoestisch spelen, stil oefenen via een hoofdtelefoon of op elk gewenst volume een uitvoering geven.

Meer informatie over Yamaha TransAcoustic piano’s.

Zo werkt de Yamaha Upgrade Bonus

Ruil bij aankoop van een nieuwe Yamaha Silent of TransAcoustic piano bij een geautoriseerde Yamaha-pianodealer een akoestische of digitale piano* in, WELKE DAN OOK. U krijgt dan van Yamaha een upgradebonus tot € 1500,-, BOVENOP de inruilvergoeding die u door de dealer wordt geboden.

De aanbieding geldt voor geselecteerde Silent- en TransAcoustic-modellen die worden aangeschaft tussen 1 september 2016 en 15 januari 2017.