Yamaha Selection weeks

yamaha selectie weken

Goed gekozen: Yamaha CX Selection Weeks van 8 tot 22 november 2014
 Het zoeken en vinden van uw ultieme instrument – met de CX Selection Weeks biedt uw Yamaha pianodealer u de mogelijkheid om het instrument te vinden dat voor u gebouwd is. Maak tijdens de actieperiode kennis met een unieke keuze aan modellen van de meermaals onderscheiden Yamaha CX-serie en kies in alle rust uw favoriete model uit.

Uitproberen, vergelijken, kiezen
De competente Yamaha dealers zullen u bij uw keuze met raad en daad bijstaan. Zij leggen u graag het ruime gamma aan tonale en technische opties uit waarover de instrumenten beschikken. Om in alle rust uw keuze te kunnen maken, kunt u het beste een afspraak maken.

Yamaha CX-Serie: passie, inspiratie, perfectie.
Met de CX-serie heeft Yamaha een uniek gamma aan vleugels gecreëerd dat u zal fascineren door een schitterende klankkleur, een perfecte aanslag en een uniek speelplezier. Onze gepassioneerde productontwikkelaars hebben hun volledige knowhow geïnvesteerd in de creatie van deze instrumenten. Aan elk instrument is de passie te ervaren waarmee het gebouwd is. Met de vleugels van de CX-serie zet Yamaha nieuwe bakens uit in de instrumentenbouw.

Yamaha presenteert de modellen van de CX-serie in diverse varianten: gaande van de compacte C1X, ideaal voor gebruik en beleving in privé-omgeving tot en met de semiconcertvleugel C7X – alle pianisten zullen het juiste model vinden. Tijdens onze selectieweken ligt de focus op de modellen C1X tot C3X.

Silent Piano™ en Disklavier™ modellen

Laat u inspireren door de CX-serie: van elk model is ook een Silent Piano™ variant verkrijgbaar die dankzij een aansluiting voor de hoofdtelefoon en een uitstekende digitale klank geluidloos spelen mogelijk maakt. Als alternatief in de CX-serie is ook de Disklavier™ beschikbaar: geniet in een volledig nieuwe dimensie van zowel pianoconcerten als bijvoorbeeld afstandsonderwijs door middel van deze zelfspelende piano.

Maak nu een afspraak

Yamaha raadt alle geïnteresseerde pianisten aan zich tijdig aan te melden bij de deelnemende Yamaha dealers voor de CX Selection Weeks. Hierbij gaan wij ook na of het door u gekozen model tevens met Silent System of Disklavier-technologie beschikbaar is.