Yamaha CVP Upgrade Bonus

yamaha_cvp_upgrade_bonus

 

De Clavinova CVP-600-serie vertegenwoordigt een nieuwe generatie uitstekende digitale piano’s van YAMAHA. Van het instapmodel de CVP-601 tot het topmodel van de serie de CVP-609, elk instrument biedt een fantastisch geluid en de ultieme speelbeleving. En vanaf april biedt Yamaha een extra stimulans om over te stappen op een nieuwe Clavinova CVP;  bij inruil van een oud instrument en de aanschaf van een nieuwe Clavinova uit de CVP-600-serie, kunt u een extra upgradebonus ontvangen van tot wel € 400.
De nieuwe Clavinova CVP-600-serie combineert de unieke speelbeleving van een YAMAHA-concertvleugel met de uitgebreide functies van een digitale piano. De Real Grand Expression-klankopwekking (expressie van echte vleugel) geeft een uitzonderlijk authentiek geluid op basis van gedetailleerde stereo-opnamen van de beste concertvleugels van YAMAHA. Met drie sensoren voor elk van de 88 toetsen reproduceert het klavier met het lineair gegradeerde hamermechanisme, het gevoel, de bespeelbaarheid, aanspreekbaarheid en het expressieve bereik van een akoestische vleugel.
Touch the music… genieten van de enorme reeks functies die de Clavinova te bieden heeft kan gewoon niet eenvoudiger; Zowel de CVP-605 als de CVP-609 beschikken over een groot touchscreen dat intuïtief tot het hart van het instrument leidt. Of u nu de klep opent van een concertvleugel, de orgelschuifregisters aanpast of een mix instelt voor de begeleidingsband, u hebt altijd volledige controle over uw muziek.
De nieuwe Clavinova CVP digitale piano’s beschikken over een schat aan begeleidingsstijlen waardoor u met virtuele bands mee kunt spelen in een grote verscheidenheid aan genres. Dit voegt een extra dimensie toe voor zowel beginners als meer ervaren pianisten.  Er is ook een grote verscheidenheid aan lesfuncties, waaronder de gidslampjes boven elke toets die de te spelen noten aangeven, muzieknotatieweergave in het scherm en een akkoordzoeker.

Vanaf 1 april kunt u uw oude instrument inruilen voor tot wel € 400 extra, bij aanschaf van een nieuwe Clavinova CVP. Elk keyboard, digitale piano, akoestische piano, synthesizer of orgel komt in aanmerking voor de inruilbonus.

Het bedrag van de inruilbonus is afhankelijk van het CVP-model dat u koopt. Dit loopt van € 150 bij aanschaf van een CVP-601 tot € 250 bij aanschaf van een CVP-605 en € 400 bij aanschaf van een CVP-609. Neem voor meer informatie contact op.

De Yamaha-upgradebonuscampagne is beschikbaar voor nieuwe Clavinova’s uit de CVP-600-serie die zijn aangeschaft tussen 1 april 2013 en 15 januari 2014.