Retourneren

U kunt artikelen die u online heeft besteld binnen 14 kalenderdagen terugsturen. De bijkomende verzendkosten zijn voor eigen rekening. U kunt uw product retourneren door het via de post/PostNL op te sturen of door het zelf langs te brengen in onze winkel. Wanneer wij uw retourzending verwerkt hebben, ontvangt u een bevestiging per mail.

Herroepingsrecht

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, dient u het RMA formulier (pdf) in te vullen en het bij het te retourneren product te voegen. Dit alles kunt u ons per post toesturen.

Retourzendingen zijn op eigen risico. Van Kerkwijk Piano’s is niet aansprakelijk voor beschadiging van of het zoekraken van geretourneerde artikelen. Dit omdat de artikelen dan in handen zijn van PostNL (voorheen TNT Post). Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-code (track & trace) en bewaar hem goed.

Verzendkosten voor het retourneren van producten worden vergoed indien Van Kerkwijk Piano’s verantwoordelijk is voor de fout en/of het probleem. Ook moeten de producten in een gedegen verpakking zijn teruggestuurd.

Snel en eenvoudig retourneren binnen Nederland en België

U kunt op basis van het herroepingsrecht uw online gekochte artikelen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retourneren. U kunt uw producten retoursturen naar het volgende adres:

Van Kerkwijk Piano’s
T.a.v. Afdeling Retourservice
Amsterdamseweg 202
1182 HL Amstelveen

Retourvoorwaarden

Een product voldoet zo goed mogelijk aan de onderstaande voorwaarden voor het terugstorten van het aankoopbedrag en/of de verzendkosten:
het product is onbeschadigd, schoon en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat;
het product is compleet (incl. toebehoren zoals adapter, factuur of garantiebewijs, handleiding, kabels, etc.);
eventueel bijgeleverd montagemateriaal is origineel en compleet;
het product is indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking teruggeplaatst en de verpakking is onbeschadigd en schoon;
Wanneer u een product naar ons retour stuurt, mag u een alternatief product van een gelijkwaardige prijs aanschaffen. U kunt er ook voor kiezen uw geld teruggestort te krijgen. In beide gevallen moet het product aan bovenstaande voorwaarden voldoen.

Artikel beschadigd ontvangen

Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer een artikel defect is geraakt, neemt u binnen de wettelijke termijn van twee maanden contact met ons op om een aanvraag tot retour op te starten. U ontvangt dan zo snel mogelijk een nieuw artikel. Wij kunnen u in de tussenliggende periode geen vervangend exemplaar aanbieden.

Terugstorttermijn van het aankoopbedrag

De terugstorttermijn gaat in op het moment dat u uw retourzending heeft aangeboden bij PostNL of een andere postvervoermaatschappij. Het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending, wordt zo spoedig mogelijk doch binnen de wettelijke termijn van 30 dagen terugbetaald.

Retour buiten de voorwaarden

Wij verzoeken u om, indien mogelijk, bij retourzending een kopie factuur of pakbon toe te voegen. Neem bij vragen contact met ons op.