Piano huren

Omdat Van Kerkwijk Piano’s u wilt tonen hoe ontspannend en gezellig piano spelen is hebben wij al jaren een huurregeling waar door onder andere veel startende spelers gebruik van wordt gemaakt. Op deze manier hoeft u nog niet direct een definitieve keuze te maken maar kunt u eerst kijken of het piano spelen u inderdaad bevalt. U kunt een gebruikte piano (laag bruin model) met studiepedaal tegen kostprijs huren voor € 175,- per zes maanden. Deze piano wordt gestemd en in goede technische staat bij u afgeleverd. Bovendien wordt de piano een keer in het half jaar gratis bij u thuis gestemd. Na zes maanden kunt u overwegen om de huur nog een half jaar te verlengen. Als u na de huurperiode besluit een piano bij ons te kopen wordt van de door u betaalde huur per half jaar € 90,- gerestitueerd. De transportkosten zijn, doordat wij gebruik maken van combinatietransporten, zeer voordelig (vanaf € 95,-).

Tevens bestaat bij ons de huur met recht van koop regeling voor nieuwe piano’s. Bij deze regeling kunt u uit onze showroom een nieuw instrument uitzoeken, eerst huren en dan later tot aankoop overgaan.
U kunt zo bekijken of het enthousiasme blijvend is en u het instrument wilt aanschaffen. De huurprijs is inclusief stemmen en verdere service. Bij aankoop wordt het instrument eerst nog gestemd en nagelopen door een van onze vakmensen.
De huurprijs bedraagt 2% van de verkoopprijs van de piano per maand. Bij aankoop van het instrument binnen twaalf maanden krijgt u 100% van uw betaalde huur terug, binnen 18 maanden 75% en binnen 24 maanden 60%. Gaat u later over tot aankoop dan ontvangt u altijd 50% van de huur terug.
In alle gevallen van aankoop ontvangt u ook de transportkosten terug.

Een nieuwe Yamaha B1 piano huurt u momenteel als actie bij ons al v.a. €75,- per maand.
Let op, digitale piano’s verhuren wij niet. Omdat de adviesprijs van deze digitale instrumenten veel hoger ligt dan de prijs waarvoor wij deze instrumenten online aanbieden zou u anders veel meer betalen voor een digitale piano die na een paar jaar al bijna geen waarde meer heeft. Er komen tenslotte elke paar jaar alweer nieuwe modellen uit van de digitale piano’s! Uiteraard willen wij wel graag meedenken naar de mogelijkheden voor u. Neemt u bij twijfel dus altijd even contact met ons op.
De huur met recht van koop regeling geldt alleen op nieuwe akoestische instrumenten (ook met silent functie)

Voor sommige vleugels bestaat een vergelijkbare regeling van huur met recht van koop. Neemt u hiervoor gerust even contact met ons op.

Dagverhuur piano’s en vleugels

Bij ons is het tevens mogelijk een vleugel of piano te huren voor een dag of voor een paar dagen. U heeft de keus uit een zwart hoogglans Yamaha piano, een zwart hoogglans Grotrain-Steinweg piano of een Yamaha vleugel. Dagverhuur is al mogelijk vanaf € 260,-

 Dagverhuur digitale stage piano Yamaha/Roland

Bij Van Kerkwijk Piano’s is het ook mogelijk een digitale portable stage piano van Yamaha te huren. U kunt dit instrument zelf halen en terug brengen. De prijs hiervan bedraagt €99,- per dag. De borg is €100,-. De digitale piano huur is inclusief handige draagtas, pedaal, muziekstandaard en kruisstandaard om het instrument op te zetten.

Plaats een reactie