Over Van Kerkwijk

Al sinds 1948, toen Jan van Kerkwijk ons bedrijf oprichtte, levert Van Kerkwijk Piano’s kwaliteitsinstrumenten door heel Nederland en zelfs daarbuiten. De winkel is vlakbij Amsterdam gelegen, aan de rand van het Amsterdamse Bos.

In onze zaak kunt u in een gemoedelijke en informele sfeer kennismaken met een grote collectie piano’s en vleugels maar ook met digitale piano’s, keyboards en orgels. De auto hoeft u niet thuis te laten. Er is volop gratis parkeergelegenheid. Hoe u ons kunt bereiken met auto, fiets of openbaar vervoer vindt u in de routebeschrijving onder de knop Contact of klik hier.

Welkom bij Van Kerkwijk Piano’s

Begonnen in 1948 als huiskamer in Amstelveen, tegenwoordig een ruim pand aan de Amsterdamseweg 202 in Amstelveen. Met een mooi merkenpakket kunnen wij u in elke prijsklasse, maar uiteraard ook in elk persoonlijk karakter van de instrumenten tot dienst zijn. Onder andere YamahaSchimmelSteinway, Grotrian-Steinweg, KawaiBechstein en Petrof. Naast de verkoop en verhuur van akoestische instrumenten kunt u bij ons ook terecht voor service en onderhoud aan uw toetsinstrument en de verkoop van keyboards, digitale piano’s  en orgels van de merken Yamaha, Roland, Kawai en Content. Uiteraard vindt u bij ons ook alle accessoires op toetsinstrumentengebied!

In de loop der tijd zijn wij Yamaha Premium Dealer geworden. Een hele eer want in heel Nederland zijn daar maar twee van. Onze pianotechnici hebben daartoe ook nog een extra interne opleiding bij Yamaha gevolgd. Want hoe prachtig deze instrumenten ook gebouwd zijn, zij moeten door een ervaren pianotechnicus onderhouden worden.
Al heel veel jaren behoort de Schouwburg Amstelveen tot onze klantenkring. Een prachtige onderneming met mooie instrumenten. Ook onder andere Cultuur Centrum Griffioen, Muziek- en Dansschool Amstelveen,De Meerse Hoofddorp en, sinds enkele jaren ook, het Conservatorium van Amsterdam mogen wij tot onze klantenkring berekenen. Wij hopen ook u binnenkort als klant te mogen begroeten!

Plaats een reactie