Concerten (gratis) bij Van Kerkwijk Piano’s

Bij Van Kerkwijk Piano’s in Amstelveen worden in mei, juni en juli  weer de gebruikelijke voorspeelavonden van muziekdocenten uit de naaste omgeving gehouden. De vleugelshowroom wordt omgetoverd in een  “concertzaal” en de ruimte is gratis beschikbaar voor de leerlingen met familie van de docenten.

Naast deze besloten avonden bieden wij dit jaar ook een aantal interessante concerten die voor iedereen gratis bij te wonen zijn. U, als muziekliefhebber, willen we hiervoor graag uitnodigen.

Vrijdagavond 27 mei 2016, 19.30 uur: Amsterdamse pianoclub. Dit is een gezelschap van professionele en  amateurpianisten die traditioneel bij ons een mooie klassieke avond verzorgen.

Zaterdagochtend 28 mei 2016, 11.00 uur: Kleurrijk Wegdromen met stem en piano, Tae-Young Kim, piano en Ines De Brito, sopraan
Met werken van onder andere the Westside story, Phantom of the Opera, fado’s, Albeniz en Chopin

Zaterdagochtend 4 juni, 11.00 uur
Hisako Hirata, piano met een prachtig programma met onder andere Satie, Chopin en Liszt

Zaterdagochtend 18 juni, 11.00 uur. Kinderconcert
Marleen Bijleveld en pianist Rein Godefroy brengen liedjes ten gehore van de cd Swing! Een cd met beroemde jazz songs, waar grappige teksten voor jong en oud voor zijn gemaakt. Het swingt de pan uit!

Zaterdagochtend 25 juni, 11.00 uur: Tadeu Duarte
Een geweldige Braziliaanse pianist voert werken van onder andere Mozart en Villa-Lobos uit.

Voor bovengenoemde concerten kunt u kosteloos kaartjes reserveren via onze email, info@vankerkwijk.nl of telefonisch via 020-6413187.

Wij denken u hiermee weer een gevarieerd muzikaal programma te bieden en ontvangen u graag tijdens één of meerdere concerten. Tijdens of na de pauze kunt u weer rekenen op een heerlijk kopje koffie of glaasje frisdrank. De kaarten voor bovenstaande concerten zijn uiteraard weer gratis te reserveren via info@vankerkwijk.nl of telefonisch via 020-6413187. Doet u dit wel spoedig zodat u zeker bent dat u de concerten bij kunt wonen.

 

Met vriendelijke groet,

Het Van Kerkwijk Piano’s team