Concertagenda Van Kerkwijk Piano’s

De komende maanden is de vleugelshowroom weer in gebruik als ‘concertzaal’. Pianodocenten in de regio kunnen geheel kosteloos van deze ruimte gebruik maken om hun leerlingen te laten voorspelen voor de ouders, opa’s, oma’s, vrienden en/of kennissen. Van Kerkwijk Piano’s zorgt deze avonden voor drinken en zamelt geld in voor stichting Wajir, het goede doel van dit jaar. Ook worden er deze maanden gratis koffieconcerten gegeven. Deze zijn voor iedereen toegankelijk. Wel is hier een kaartje voor nodig. Deze kunt u gratis reserveren en ophalen bij ons in de winkel. Wij hopen dat u komt genieten van deze concerten!

Donderdag 30 mei, 19.30 uur: Amsterdamse Pianoclub

Zaterdagochtend 15 juni, 11.00 uur: Sonja Kochoutina, een talentvolle Nederlands-Russische pianiste. Zij speelt werken van Beethoven, Brahms en Rachmaninov.

Zaterdagochtend 22 juni, 11.oo uur: Kees Bergman, ter gelegenheid van de presentatie van zijn nieuwe cd: Viva Espana

Maandag 1 juli, avond 20.00 uur: Paolo Alderighi met Stephanie Trick. De Italiaanse Jazz pianist Paolo Alderighi en Stephanie Trick uit Amerika spelen een geweldig jazz concert voor u. Uiteraard is hun nieuwe cd vanavond verkrijgbaar!