2de PianoPromenade groot succes!

2de Piano Promenade Amstelveen groot succes! 30 september heeft de 2de Piano Promenade plaats gevonden. Het is zeer druk bezocht, volgens velen nog beter als het voorgaande jaar! Graag willen wij langs deze weg alle deelnemende huizen, pianisten en bezoekers bedanken voor de geweldige dag. Foto’s zullen snel nog volgen. Mochten er nog mensen leuke filmpjes hebben gemaakt dan zijn deze ook uiteraard van harte welkom zodat deze of op de site of op youtube geplaatst kunnen worden. Namens het hele Piano Promenade Comite (Henk Suer, Vincent Kuin, Charlotte v.d. Putten, Lyda van Tol en Frank, Elly en Karin van Kerkwijk), Bedankt!!

Klik hier om een indruk te krijgen van de Piano Promenade

2de Piano Promenade Amstelveen – Amsterdamseweg en omstreken – 30 september 2012 Na het enorme succes van de eerste Piano Promenade is er besloten dit jaar weer de Piano Promenade te organiseren. Inmiddels hebben 19 huizen hun medewerking verleend en zjin ruim 50 pianisten al druk in de weer voor de uitvoeringen op 30 september 2012. De opening vindt, zoals afgelopen jaar, plaats bij ons in de zaak om 13.30 uur en dit belooft een spectakel te worden! Vanaf 14.30 uur brengen de musici u een schitterend gevarieerd programma ten gehore bij de verschillende adressen en is er ook een programma bij museum Jan van der Togt, het Pluspunt en Het Café. Via onderstaande link vindt u alvast de route van de 2de Piano Promenade. Onder de route vindt u de link naar het programma van de 2de Piano Promenade. U kunt de route printen via onderstaande link, uiteraard is het ook mogelijk om tijdens de opening een exemplaar te verkrijgen bij Van Kerkwijk Piano’s. Wij hopen u 30 september weer te mogen begroeten.

Laatste update 29 september 2012 2de PianoPromenade -Mevrouw Rie Tanaka en haar leerlingen zullen niet spelen bij Huize Visser op de Bilderdijklaan 4 maar zullen te beluisteren zijn bij Huize van der Klauw op de Prinses Beatrixlaan 7.

-Op het programma staat mevrouw Yumi Tomaya. Deze naam is foutief en moet zijn mevrouw Yumi Toyama. Onze excuses hiervoor!

-Het Museum Jan van der Togt stelt voor de bezoekers van de 2de PianoPromenade gratis de deuren van het museum open. Een geweldig initiatief!

Plaats een reactie